Autoverhuur Tips – Waar moet je op letten?

Kies de juiste deal.

Wees bij het huren van een auto altijd bewust van wat er inbegrepen is en over eventuele verborgen extra kosten. Onze prijzen zijn all inclusive en bij elke auto staat aangegeven wat de huurvoorwaarden zijn. Een eventueel (hoog) eigen risico is altijd af te kopen of te verlagen.

Kies de juiste auto.

De keuze van de auto kan Uw vakantie echt maken of breken. Denk goed na over je bagage eisen, het aantal passagiers en Uw budget. Ook is het te overwegen om een comfortabelere auto te kiezen als U lange afstanden gaat afleggen. Ook kunt U er voor kiezen om Uw reis nog leuker te maken en, als Uw budget het toe laat, te kiezen voor een luxe, sport of grote auto. Dat zal Uw vakantie zeker nog aangenamer maken.

Weektarieven goedkoper.

De dagtarieven zijn geweldig, maar de weektarieven zijn de beste van allemaal. Bij het maken van een boeking voor een hele week kunt U profiteren van soms meer dan 30% op de gehele kosten.

Boek vroeg.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en in dit geval ben je goedkoper uit. Eenvoudige vergelijking, hoe eerder je de reservering maakt, hoe goedkoper het is.

Reizen met kinderen.

Vergeet de kleintjes niet. Het reizen met kinderen gedurende een lange reis kan heel vermoeiend zijn. Zorg er altijd voor om een kinderzitje te boeken als U niet in staat bent om dit zelf mee tenemen. Het huren van een kinderzitje kost wat meer bespaart U de moeite van het sjouwen van Uw eigen zitje.

Wat is Uw leeftijd ?

Als Uw leeftijd tussen de 25 en 70 jaar ligt is er nooit een probleem, maar wees er van bewust dat veel landen een minimum en maximum leeftijd kennen voor autoverhuur. Ook voor jongere en oudere bestuurders is er dikwijls de mogelijkheid om toch een auto te huren tegen een toeslag. Zorg er ook voor dat iedere bestuurder bekend is met het rijden aan de linker kant als je op vakantie gaat in bijvoorbeeld Engeland, Ierland of de VS.

Profiteer van seizoensgebonden aanbiedingen.

Het mooie van het boeken van een auto online via ons is, dat afgezien van het verstrekken van de goedkoopste prijzen, wij ook een zwak hebben voor kortingen. Ons team onderhandelt met internationale autoverhuurbedrijven en wij geven deze besparingen aan U door. Wij zijn dus nog voordeliger in bepaalde perioden van het jaar en dit voordeel wordt onmiddellijk aan U doorgegeven.